Αντί συνέχειας...

Κατηγορία:

ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ο Τζίγγερ έλαβε το μήνυμα των καιρών και του κόσμου που ξέσπασε, μύρισε τη μπόχα και τη σαπίλα που ο ίδιος άφησε να δημιουργηθεί, αντιλήφθηκε το τέλμα στο οποίο ο ίδιος οδήγησε τον σύλλογο και έκανε μια αντρίκια και πάνω απ'όλα Παναθηναϊκή κίνηση, γκρεμίζοντας τα θεμέλια του σαθρού συστήματος που βυσσοδομούσε κατά της Παναθηναϊκής υπόστασης.

Το επόμενο βήμα, εκτός από την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που πρέπει να θεωρείται δεδομένη, πρέπει είναι η εκκαθάριση από όλα τα χαφιεδορουφιάνικα, ραδιούργα και προπάντων μη Παναθηναϊκά στοιχεία που βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα. Αυτά που κατατρώγαν τόσα χρόνια τα σωθικά του συλλόγου, που ήθελαν να τον συρρικνώσουν και να τον διατηρούν μικρό για να μπορούν να εξυπηρετούν τα δικά τους σκοτεινά συμφέροντα.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της νέας ιστορίας ενός πραγματικά ενωμένου και μεγάλου Παναθηναϊκού.

 

4 comments so far.

 1. Narita 23/4/08 12:44 μ.μ.
  ρε συ exit μήπως βιαζεσαι ολιγον και τι;

  λεω εγω σαν αντικειμενικος παρατηρητης
  οχι τπτ αλλο ανασταση το ΜΣαββατο..

  κατσε να δεις πει πρωτα ο παπας το χριστος ανεστη και να σκασουν τα πυροτεχνηματα και μετα..
 2. Narita 23/4/08 12:45 μ.μ.
  (τουτεστιν κρατα πισινη)
 3. Manos S. 23/4/08 6:38 μ.μ.
  ρε συ...σκεφτόμουν να βάλω ΤΟ ΙΔΙΟ ποστ ακριβώς!!! :)))))
  Απίστευτο....!!! :)

  Καλό πάσχα να έχουμε...
  ...μας έλειψες χτες! ;)
 4. auburn Kate 5/5/08 9:57 π.μ.
  Tα γυαλια αλά Νανα Μούσχουρη που φορούσε ο κόκκινος πρόςεδρας τα είδες βρε; Ε ρε γλέντια οι οπτικοί που θα κάνουν. (Είσαι καλά; Το νιαουρίνι τι κανει; Δεν εχεις κανενα φωτορεπορταζ να μας κανει για τη χαρη της να δουμε ποσο εχει στρογγυλέψει βρε; Αν εχει δηλαδή! Φιλιά.

Something to say?