Signs of the times

Κατηγορία:
- Μετά τη χτεσινή επικράτηση της Καλομοίρας στον ελληνικό τελικό της Eurovision είχα τουλάχιστον 15 επισκέψεις από το Google μέσω αναζήτησης για "γυμνές φωτογραφίες της Καλομοίρας" (ή με παρόμοια keywords), που σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics αντιστοιχούν σε αύξηση περίπου 500% σε σχέση με παρόμοιες επισκέψεις την προηγούμενη εβδομάδα.

- Με τη βενζίνη στο €1,10/λίτρο ανακαλύπτει κανείς ξανά την ομορφιά του πρωινού περπατήματος σε ένα άδειο Κολωνάκι.

- Χτες είδα μια ολάνθιστη αμυγδαλιά και στάθηκα 1-2 λεπτά για να την απολαύσω. Αμέσως στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι ακόμα η ώρα της να ανθίσει και το πρώτο κρύο θα την κάψει.

- Σήμερα λέμε όχι στα τυχάρπαστα ταβερνεία/εστιατόρια/μεζεδοπωλεία που θα σερβίρουν ό,τι έχει περισσέψει από τα Χριστούγεννα, θα κάνουν 2 ώρες να μας εξυπηρετήσουν και θα μας τα χρεώσουν για χρυσάφι. Ή σπίτι με παρέα για ψήσιμο, ή σε μέρος με εγγυημένη κουζίνα, του οποίου τον ιδιοκτήτη γνωρίζουμε και έχουμε προσυμφωνήσει το πλήρες μενού.

- Δυσάρεστα και ευχάριστα νέα για την ανακύκλωση στην Αθήνα. Ανεβαίνουμε, αλλά we're still not there.

UPDATE: O Narita με προσκάλεσε στο παιχνίδι με το πλησιέστερο βιβλίο. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) το βιβλίο που βρίσκεται κοντύτερά μου στο γραφείο είναι ένα report του European Information Technology Observatory για το έτος 2001. Πηγαίνοντας στη σελίδα 123, οι γραμμές από την 6η ως την 8η γράφουν τα παρακάτω:

"Telefonica led the way followed by a handful of other Spanish operators in offering ADSL services. The unbundling of the local loop is encouraging new carriers to offer ADSL connections. Many operators are in talks with network integrators to develop ADSL connections by the beginning of 2001."

Μπαγιάτικο το περιεχόμενο, I know, αλλά δεν είναι δικό μου το βιβλίο. Κάποιος το είχε αφήσει στο ράφι μου και εδώ και 6 χρόνια δεν το έχω απομακρύνει. Δεν θέλω να προσκαλέσω κανέναν συγκεκριμένα, όποιος διαβάσει τούτο το post και ενδιαφέρεται ας θεωρήσει εαυτόν προσκεκλημένο.
 

6 comments so far.

  1. Φράνσις 29/2/08 10:07 π.μ.
    Α ρε exit, εγω δεν τσίκνισα, ενας πολυ πολυ αγαπημενος μου φίλος μου εξομολογήθηκε οτι η Τσικνοπέμπτη ειναι γιαυτον παντα μοναχική μερα επειδη λογω αποχης του απο το κρέας εδω και 20 χρόνια, δεν του τηλεφωνουν οι φίλοι του για να βγουν ή να μπουν, όπως το πάρεις, και να τσικνισουν.... Το βραδυ το περασα μονη με red ως συνηθως και με αναγνωση της Εξιλέωσης.Δεν εχω λογια γιαυτο το βιβλίο.Και μου εδωσε ιδεα για ποστ, το ανεβαζω σε λίγο, και εύχομαι να φερει τη ανοιξη μεσα σου!καλημερα να εχεις.(Αντε, οταν παει το λίτρο 2 ευρώπουλα, να πάμε στο Υπουργειο Οικονομικών μία μανικα πετρελαιου τυλιγμενη, απο μαύρη σοκολάτα...)
  2. exitmusician 29/2/08 10:36 π.μ.
    Ούτε εγώ τσίκνισα με την κλασική έννοια, Ξωτικό, απλώς πήγαμε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο όπου μας περιποιήθηκαν αναλόγως. Είχε όμως αρκετό κέφι γιατί το team του εστιατορίου είναι πολύ νεανικό και χαλαρό.

    Μου δίνεις πάσα για το επόμενο βιβλίο με τα καλά σου λόγια, τα οποία εμπιστεύομαι απολύτως. Thanx!
  3. Ανώνυμος 29/2/08 2:13 μ.μ.
    Οπως αναφέρει, η Αθήνα είναι η μοναδική πόλη στην Ευρώπη όπου η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται σε καθημερινή βάση και μάλιστα ακόμη και με τρία δρομολόγια.

    Σημειώνει, επίσης, ότι οι δρόμοι πλένονται μια φορά την εβδομάδα και οι πλατείες κάθε δέκα μέρες με ζεστό νερό και ειδικό απορρυπαντικό. Ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει: 14.960 κάδους συμβατικών απορριμμάτων, 1.919 μπλε κάδους ανακύκλωσης, 269 αλουμινένιους κάδους διαχωρισμού ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, 4.635 επιστύλια καλάθια, 3.649 καλάθια με σταχτοδοχεία, 34 συνεργεία περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων και συσκευών.

    -----------------------------------
    Χαιρετώ exit. Ρε συ διάβασα στο λινκ τα παραπάνω που αντέγραψα και έχω μία απορία. Που τα είδαν όλα αυτά;;; Αφού γίνονται όλα αυτά γιατί οι πλατείες μας έχουν τόση βρώμα; Όπως και να το δούμε το 8% είναι απογοητευτικότατο..... και λίγο.
  4. Ανώνυμος 1/3/08 9:31 μ.μ.
    Ζητούνται αλήτες μπλόγκερς για να συμμετάσχουν στη διοργάνωση αποκριάτικης διαδήλωσης.
  5. Rock On 2/3/08 11:12 μ.μ.
    Το 8 % της ανακύκλωσης ειναι θλιβερό, ειδικά γιατί δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και οι μπλε κάδοι χρησιμοπούνται για απόθεση αντικειμένων που δεν χωράνε στους γκρι. Σημερα είδα πεταμένη λεκάνη παιδιά, αν έχετε το θεό σας, ολόκληρη. ποιος νόμιζε οτι η λεκάνη ανακυκλώνεται με τα πλαστικά, μεγάλη η χάρη του...
  6. Φράνσις 5/3/08 10:16 π.μ.
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Something to say?