Όλα θα πάνε καλά

Το Σάββατο το βράδυ βγήκα για ποτό μετά από περίπου 2 μήνες. Οι υποχρεώσεις, τόσο οι δικές μου όσο και του έτερου ημίσεος, δεν μας επέτρεπαν να βγούμε ή είμασταν τόσο κουρασμένοι που την περνούσαμε εντός. Αλλά το Σάββατο είχαμε τόσο καλή διάθεση που όλα μας πήγαν καλά. Παρκάραμε σχεδόν δίπλα στο μπαρ και χωρίς πολύ ψάξιμο. Βρήκαμε αμέσως τραπέζι ενώ όλο το υπόλοιπο μαγαζί ήταν σταφίδα στον κόσμο. The spirits were high, ακόμα και ο κόσμος φαινόταν διαφορετικός, πιο χαλαρός, πιο κεφάτος. Καιρό είχα να το νιώσω αυτό, και έπεσα για ύπνο με έναν γλυκό πονοκέφαλο. Όλα ήταν καλά, και όλα είναι πάντα καλά όταν είμαστε μαζί.

Το σημαντικό είναι ότι δεν αφήνουμε καμία κατάσταση να μας πάρει από κάτω. Είμαστε μαζί 8 χρόνια κι έχουμε δυναμώσει μέσα από απίστευτα δύσκολες καταστάσεις. Όσα έχουμε περάσει μαζί δεν τα περνάνε ζευγάρια σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου, κυριολεκτικά. Αλλά αναδυθήκαμε δυνατότεροι, πιο κοντά ο ένας στον άλλο, περισσότερο ένα από ποτέ. Και όπως μάθαμε να υπερπηδάμε τους σκοπέλους τόσα χρόνια, θα το διαβούμε κι αυτό το τελευταίο (αλλά όχι τελικό) μονοπάτι. Έστω κι αν πρέπει να πατήσουμε τα φίδια που προσπαθούν να φράξουν το δρόμο μας.
 

4 comments so far.

  1. Shades 30/4/07 11:29 μ.μ.
    Να κι ένα ακόμα όμορφο ποστ που διαβάζω σήμερα!!!
    Πάντα έτσι να νοιώθεις..
    Καλό βράδυ και καλή πρωτομαγιά!!!
  2. elafini 2/5/07 12:02 π.μ.
    καλό μήνα..και με την ίδια ανεβασμένη διάθεση (με'γειά και τη νέα "διακόσμηση")
  3. Ανώνυμος 2/5/07 8:36 π.μ.
    Καλημέρα και καλό μήνα και στους δυο σας! Προσωρινή είναι η διακόσμηση, μέχρι να βρω αυτή που μου ταιριάζει.
  4. Ανώνυμος 2/5/07 11:14 π.μ.
    Καλό μήνα exit! Η αλήθεια είναι πως για να περάσεις καλά το Σαββατόβραδο πρέπει να έχεις τύχη, τι να κάνουμε. Χαίρομαι που περάσατε καλα οι δυο σας και εύχομαι έτσι να γίνεται πάντα σε όλες τις Σαββατιάτικες εξόδους των επόμενων ετών (και όχι μόνο)...

Something to say?