Φτάνει πια!

Κατηγορία:

Εμείς οι Έλληνες πολίτες ζούμε, σε καθημερινή πλέον βάση, μια απαξίωση σε βάρος μας. Σε κανέναν άλλο τομέα της Διοίκησης της χώρας μας η απαξίωση αυτή δεν είναι πιο έντονη απ' ότι στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Διαμαρτυρόμαστε για την απαξίωση σε βάρος μας, που παίρνει τη μορφή τυφλής βίας εναντίον συμπολιτών μας.

Διαμαρτυρόμαστε για την απαξίωση σε βάρος μας, όταν αυτή εκδηλώνεται με την συγκάλυψη της έκνομης δράσης λίγων αστυνομικών.

Διαμαρτυρόμαστε για την απαξίωση σε βάρος μας, που αποτελεί η ανείπωτη ταλαιπωρία για την έκδοση διαβατηρίου και ταυτότητας.

Φτάνει πιά! Ζητούμε τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για να σταματήσει η απαξίωση σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Ζητούμε:

 • Τον απόλυτο σεβασμό προς την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

 • Την αποκατάσταση, με έργα και πράξεις, της αξιοπιστίας της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία έχει ανατεθεί η τήρηση της έννομης τάξης.

 • Τον άμεσο εξορθολογισμό διαδικασιών για την έκδοση διαβατηρίων και ταυτοτήτων.


Ζητούμε αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα σε μια δημοκρατική κοινωνία στον 21ο αιώνα.


Μια πρωτοβουλία των ιστολογίων: Αμπελοφιλοσοφίες, αναΜόρφωση-ιστολόγιο, ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ, Ελεύθερος Σκοπευτής, Ιστολόγιον, ΚΑΙ βλέπω ΚΑΙ ακούω ΚΑΙ μιλάω, Καλτσόβρακο, Λαπούτα, Λευκός Θόρυβος, λ:ηρ, Μαργαριταρένια, Με Νταούλια και Ζουρνάδες, Στέφανος Ν. Παπανώτας, το χέρι, Ψιλικατζού, ANARRIMA, Digital Era, divaynne, doncat, eidisis-sxolia, Fairy Smoke, fastbackwards, Gravity & the Wind, GreekUniversityReform, Non-Linear Complexity, Nylon, oraelladas, RealityTape, taparaponasas stoMIXER, vrypan|net|weblog, We are not alone

Πάρτε μέρος στην πρωτοβουλία μας.

tags: | meme: a6edf8bc8e7a7ed85215abe9b94bbc7a

 

4 comments so far.

 1. ΠΡΕΖΑ TV 22/3/07 12:34 μ.μ.
  Μηπως ειναι λιγο ευγενικο ποστ μπροστα στα εγκληματα και τις απατες που διαπρατουν τοσα χρονια;
 2. exitmusician 22/3/07 12:55 μ.μ.
  Ευγενικό δεν θα το χαρακτήριζα, είναι αυστηρό και "cut the crap". Για τον συγκεκριμένο σκοπό που εξυπηρετεί νομίζω ότι είναι μια χαρά.
 3. Ανώνυμος 23/3/07 11:47 μ.μ.
  Ναι, μια χαρά! Τον σκοπό τη τον πέτυχε. 100 άτομα βάλατε λινκ στα blog της πρωτοβουλίας και είναι στα τώρα top 20 όλα τους. Αλήθεια γιατί αναπαράγετε συνεχώς αυτά τα 20 λίνκ, εφ'όσον υπάρχει συγκεκριμένο ιστολόγιο για αυτή την πρωτοβουλία;

  Κάνει μπαμ η υπόθεση απο μακρυά...
 4. exitmusician 24/3/07 3:47 μ.μ.
  Ανώνυμε φίλε μου ίσως και να έχεις δίκιο, καθώς εκφράζεσαι ως γνώστης της ελληνικής blogόσφαιρας. Καταρχήν εδώ μιλάς μόνο μαζί μου και όχι με όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία ή με κάποιον αντιπρόσωπο αυτών. Προσωπικά λοιπόν δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρον να είναι το blog μου στα 20, 50 ή 100 πρώτα, και θεωρώ αυτό το κυνήγι θέσεων ματαιόδοξο. Με αυτό κατά νου, αδιαφορώ ειλικρινά αν κάποιοι "πριμοδοτήθηκαν" για να φτάσουν τα blog τους στις ψηλότερες θέσεις δημοφιλίας, έστω κι αν εγώ συνέβαλα σ' αυτό. Αν το έκαναν, με γεια τους με χαρά τους - επίτρεψέ μου όμως να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.

Something to say?