Καλό γούστο

Κατηγορία:
A, όλα κι όλα. Οι άνθρωποι έκαναν επιλογές με γούστο. Χαλιά από το Πακιστάν, Ferrari, γούρνες με κολόνα, μοκέτες, βοτσαλόπλακες, καμινάδες, μάρμαρα, τζάκια... Έμπαινες στο Πάντειο και νόμιζες ότι ήσουνα στο παλάτι του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Τι να μας πει και το Harvard δηλαδή.

Για να μην πω για το gourmet φαγητό που απολάμβαναν οι φοιτητές. 3 εκατομμύρια το χρόνο στοίχιζε η σίτιση κάθε φοιτητή. Και να σου οι ζωντανοί αστακοί κάθε μέρα στη Λέσχη, τα Hennessy να ρέουν άφθονα, το San Pellegrino μέχρι και για φραπέ, και φυσικά για τη χώνεψη μόνο Jamaican Blue.

Αλλά αυτοί είμαστε. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι οι μηνύσεις έγιναν από όσους προτιμούσαν Rémy Martin αντί για Hennessy και Evian αντί San Pellegrino. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος τελικά...
 

8 comments so far.

  1. Кроткая 7/6/07 2:03 μ.μ.
    ώστε έτσι ο κ. Μεταξόπουλος, ε;
    θέλω να δω τι θα πει η μάνα μου που έπινε νερό στ'όνομά του!

    συγχύστηκα λέμε! λαμόγια!
  2. Ανώνυμος 7/6/07 2:33 μ.μ.
    καλά πρέπει να είσαι πολύ μέσα σατα πράγματα για να το λες αυτο. Σαν απόφοιτος παντέιου πάντως, έχω να σου πω ότι στην εστία όχι απλά δεν είχε φαγητό, αλλά προτιμούσες να δώσεις 5 ευρώ να φας από τα goodys!!!!!!!
  3. proserpina 7/6/07 8:05 μ.μ.
    Το χαβιάρι βρε παιδί μου...δεν ήτο απο το καλό...πώς λέει το ανέκδοτο: ο σωφέρ φτωχός, ο μπάτλερ φτωχός, η καμαριέρα φτωχή, το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο...

    looooooooool
  4. exitmusician 8/6/07 9:17 π.μ.
    @ krot

    Ναι ρε γμτ. Κι εγώ τον θεωρούσα αξιόλογο πανεπιστημιακό αλλά φαίνεται ότι μπροστά στα χαλιά από το Πακιστάν και τις μαρμάρινες γούρνες η ιδεολογία πάει περίπατο.

    @ life

    Κάτι αντίστοιχα σκηνικά/σκάνδαλα με τη σίτιση αλλά και με τη στέγαση γίνονταν και στο Πα.Πει. Εκεί όμως δεν επιλήφθηκε κανείς του θέματος. Πάντως ακούω ότι το φαγητό στις εστίες είναι επιεικώς απαράδεκτο. Θα βρω ένα κείμενο από το Websloth για τον μάγειρα των εστιών του Παν/μίου Πατρών - τρελό γέλιο!
  5. exitmusician 8/6/07 9:21 π.μ.
    @ proserpina

    Χαχαχαχ τι θυμήθηκες ρε όργιο; Ένα τέταρτο γελάω!
  6. Кроткая 8/6/07 11:01 π.μ.
    στο εστιατόριο της ΦΛΣ έχει φάει κανείς;
  7. exitmusician 8/6/07 12:56 μ.μ.
    Εγώ τουλάχιστον όχι. Με το που διάβασα το κείμενο του Websloth (ακόμα το ψάχνω γμτ) είπα "never", παρότι αναφέρεται στην cuisine της φοιτητικής εστίας και όχι στα κυλικεία/εστιατόρια εντός του πανεπιστημίου.
  8. Ανώνυμος 8/6/07 3:50 μ.μ.
    ...yzbtqm..

    και δεν τα ξερεις ολα , σκοπεύανε να φτιάξουν και διαστημοδρόμιο διοτι μονο με ελικοδρόμιο δεν είχε χλίδα το πανεπιστήμιον

Something to say?