-

Κατηγορία:

Δεν ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό: αυτό που συνέβη ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που το δικαιολογούν...

photo: Athens Indymedia
 

3 comments so far.

 1. Pan 7/12/08 10:23 μ.μ.
  Καλησπέρα.

  Προσπαθώ να "ζυγίσω" τα δύο μπας και βγάλω κάποια άκρη αλλά δεν...
 2. Charoulita 7/12/08 10:55 μ.μ.
  Τι ακριβώς να δικαιολογήσεις; Τι ήταν αυτό το τόσο απειλητικό για το κοινωνικό σύνολο που σε έκανε να σημαδέψεις ένα 15χρονο παιδί; Κι αφού ήταν τόσο απειλητικό, πώς και πλησίασες πεζός; Όπως και να έχει από την ιατροδικαστική εξέταση θα φανεί η αλήθεια. Αλλά δεν παύει ένα παιδί να είναι νεκρό. Γιατί όμως τόσος τσαμπουκάς; Από όπου και να προέρχεται, αστυνομία, κοινωνικές ομάδες... τι ακριβώς πετυχαίνουμε με τόσο τσαμπουκά;
 3. Charoulita 8/12/08 12:59 π.μ.
  Σε ένα από τα γκρουπ του Facebook γράφτηκε το ακόλουθο σχόλιο από ένα κύριο που από το όνομά του φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι Έλληνας αλλά μας ξέρει πολύ καλά.. Αφήνω την πολιτική χρειά απέξω και απλά συμφωνώ...

  "Είναι ένα πολύ λυπηρό γεγωνός και είναι κρίμα που το ελληνικό κράτος ακόμα δεν έχει μάθει τίποτα από την ιστορία του. Ακόμα αφήνει ανεκπεδευμένους αστυνομούς στους δρόμους. Κρίμα που αυτός ο αστυνομός δεν είναι επαγγελματίας.

  Κατδικώ όμως και τον βιαιό τρόπο των διθέν αναρχικών.

  Σε καμέια περίπτωσει μπορεί κάνεις να έχει επιτυχία με την βία!

  Και το άλλο ερωτήμα είναι γιατί οι Έλληνες ακόμα παραπονιούνται αφού οι ιδιοί ψηφίζουν με το ρουσφέτι;

  Τίποτα δεν καταλάβαν;

  Όλο παρπόνα ακουώ από Έλληνες για την χώρα τους. Οι ιδιοί ομως την διαμορφώσαν αυτή την χώρα! Αδιαφορούν για το παν. Το εδνιαφέρον τους για το κοινό τελειώνει στην πόρτα το σπιτιού τους.

  Δεν φταίει μόνο αυτός ο αστυνομός! Φταίνε όλοι που κάθε εκλογές ψηφίζουν η ΠΑΣΟΚ η Παλέα Δημοκρατία. Την ίδια γεύση έχουν τα δύο κόματα!

  Περύσι σκοτώσατε τα δάση, φέτος και τα παιδιά...

  Που θα φτάσει αυτή η καταστάση;

  Συλλυπητήρια στους γόνεις του παιδιού..."

Something to say?